online academy

ONLINE ACADEMY IN KWALITATIEF ONDERZOEKHet is nu ook mogelijk om mijn trainingen online te volgen waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Wanneer je een E-learning volgt, krijg je toegang tot de online academy in kwalitatief onderzoek. Daar ontmoet je andere cursisten die net als jij deelnemen aan dezelfde E-learning. Dat bied je de mogelijkheid om ook met elkaar van gedachten te wisselen over de thema's binnen de E-learning.

E-LEARNING FOCUSGROEPONDERZOEK


Een praktische online training die je in negen lesmodules stap voor stap door focusgroeponderzoek heen leidt. Na het volgen van deze E-learning ben je in staat om zelf focusgroeponderzoek op te zetten, uit te voeren en te analyseren.


Lees meer over deze E-learning


De E-learning kost € 275,- excl. BTW.

Je ontvangt 6 maanden toegang tot de online academy. De syllabus 'gespreksleider focusgroepen' krijg je als naslagwerk thuis gestuurd.

E-LEARNING ONLINE GROEPSGESPREKKEN


Er is steeds meer vraag naar het voeren van online groepsgesprekken. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken? En welke tips & tricks zijn te bedenken bij het uitvoeren van online groepsgesprekken? 


Lees meer over deze E-learning


In deze E-learning staat uitgelegd hoe je online groepsgesprekken kunt aanpakken. De E-learning kost € 75,- excl. BTW en je ontvangt 2 maanden toegang tot de online academy.


De cursus is een fijne mix tussen theorie, opdrachten en filmpjes. Marion geeft door middel van video's duidelijk uitleg, waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Hierdoor wordt de theorie levendiger. Tenslotte worden er veel concrete tips gegeven waarmee je aan de slag kunt als je focusgroepen gaat organiseren.


Mathilde Lamboo, onderzoeker Inspectie SZW

De e-learning focusgroepen geeft een goed beeld over focusgroepen. Een mooie introductie in wat er komt kijken

bij focusgroepen, met veel praktische tips over hoe je het aan kunt pakken. En veel voorbeelden. Een fijne cursus om op eigen tempo te volgen.


Willeke Wijburg, onderzoeker, GGD Flevoland

Marion heeft een hele leerzame, interactieve, eLearning gemaakt die je stap voor stap door het proces van het voorbereiden en uitvoeren van focusgroep onderzoek heen leidt. Veel sprekende voorbeelden en met een heel handig naslagwerk.


Cynthia Hallensleben, researcher & advisor, Leiden University Medical Center

Copyright © 2021. Alle rechten voorbehouden.

lopende projecten

  • Onderzoek naar effecten corona op dienstverlening Team Jeugd, gemeente Maastricht
  • Kwalitatief onderzoek naar toepassing domotica bij cliënten Leger des Heils die zelfstandig gaan wonen in opdracht van Trivire
  • Moderator Expertgroep Eenzaamheid, Coalitie Erbij Rotterdam
  • Schrijver handboek sociale interventie 'Het Goede Gesprek' gesubsidieerd vanuit ZonMW
  • Ontwikkeling E-learnings kwalitatief onderzoek 
  • Auteur boek 'creatieve technieken in kwalitatief onderzoek', nieuwe uitgave wordt verwacht in 2021
  • Trainingen, incompany en op inschrijving doorlopend

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren