Gespreksleiding

GESREKSLEIDING


In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende focusgroepen en workshops begeleid en interviews gedaan. Ik ben daardoor gewend (en vind het vooral leuk en interessant) om snel te schakelen en me te verdiepen in steeds weer een ander onderwerp.

 

Wilt u de uitvoering van uw focusgroepen / groepsgesprekken / interviews graag uitbesteden aan een ervaren gespreksleider/interviewer,  neem dan gerust contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

RECENTE GESPREKKEN


Gespreksleider in drie focusgroepen naar veganisme en kinderwens, zwamgerschap en bortsvoeding in het kader van een promotietraject vanuit de Universiteit Maastricht (2018)

 

Gespreksleider in een focusgroep vanuit het Centrum voor Consultatie en Expertise over contextverdieping bij zorginstelling Zuidwester (2018)

 

Gespreksleider in een promotie-onderzoek vanuit de Avans Hogeschool naar oplossingsgerichte opvoedingsondersteuning (2018) 

 

Gespreksleider in een promotie-onderzoek vanuit Tilburg University (TRANZO) naar financiële prikkels bij leefstijlinterventies (2017)

 

Interviewer bij evaluatie 'Stadsbeweging' in opdracht van de Provincie Overijssel (2017)

 

Interviewer in een onderzoek vanuit de Erasmus University naar binge-eating (2017)

 

Gespreksleider in een promotie-onderzoek vanuit de VU Amsterdam naar politieke participatie (2015 en 2016)

 

Gespreksleider in een promotie-onderzoek vanuit Leisure Academy Brabant naar vestigingswensen van pas-afgestudeerden (2015)

 

 

 

Copyright 2018 © Marion Matthijssen | onderzoek & training | PRIVACYSTATEMENT