Quotes over training

ONDERZOEK & TRAINING

WAT VONDEN ANDEREN ZOAL VAN DE TRAININGEN?

 

 

OVER INTERVIEWEN IN KWALITATIEF ONDERZOEK

 

Hele pragmatische, hands-on training, met ongelofelijk veel tips

 

Leuke filmpjes uit haar eigen leven en praktijk die goed het verhaal illustreren

 

Prima trainer, prima training. Ik kan nu zelf aan de slag..

 

Erg persoonlijke training

 

Er komt een stuk meer kijken bij interviewen in onderzoek dan ik van tevoren dacht! Dank Marion, voor de vele tips en voorbeelden!

 

Marion brengt op zeer deskundige wijze haar kennis en ervaringen over. Ik heb in 1 dag veel geleerd, zowel theorie als praktijk. Ik zal deze training zeker aanbevelen aan mijn ondezoekscollega's.

 

Marion is een heel fijn, gedreven persoon die haar vak verstaat. Ze kan kennis goed overbrengen en ze kan goed feed back geven. Een fijne training!

 

 

OVER CREATIEVE TECHNIEKEN IN KWALITATIEF ONDERZOEK

 

Bedankt voor een inspirerende dag waarbij ik boven verwachting veel heb mogen leren!

 

Altijd doen deze training! Een training die dichtbij de praktijk blijft, nuttig en concreet is. En je gaat met heel veel nieuwe idee├źn naar huis.

 

Marion geeft de training op een super inspirerende locatie in Rotterdam. Past helemaal bij de inhoud van haar training!

 

Marion is een zeer ervaren trainster met veel praktijkkennis!

 

Een eye-opener deze training. Zoveel leuker om creatiever na te denken over onderzoek. Marion is echt vernieuwend bezig binnen haar vakgebied.

 

Uitstekend verzorgde incompany training. Mede door de wijze waarop de cursus werd gegeven, de technische ondersteuning (sheets en filmpjes), een heldere pragmatische syllabus en het oefenen heeft deze training volledig voldaan aan wat je van een training hoopt.

 

Inspirerend & praktisch in 1!

 

 

OVER GESPREKSLEIDER FOCUSGROEPEN

 

Het was heel nuttig om het geleerde meteen te oefenen. Ik voel me nu beter voorbereid op enkele gesprekken die ik in mijn werk ga leiden.

 

Voor mijn werk als communicatieadviseur ben ik steeds vaker bezig met faciliteren van bijeenkomsten, vooral om inwoners en andere belanghebbenden heel vroeg bij plannen van de gemeente te betrekken. Deze training sluit hier heel goed bij aan!

 

Marion is een enthousiaste trainer en kan haar kennis goed overbrengen, waarbij ze gebruik maakt van heel veel (recente) praktijkvoorbeelden. Tijdens de training was er ruime aandacht voor specifieke vragen of situaties van de individuele deelnemers. Ik vond het een inspirerende training die uitnodigt om met focusgroepen aan de slag te gaan!

 

"Goede balans tussen theorie, praktische oefeningen en gerichte toepassing in een prettige sfeer"

 

Na een dag cursus heb je het gevoel dat je zelfstandig aan de slag kunt. Hoe vaak komt dat voor?

 

Marion is duidelijk een expert, zowel inhoudelijk als in het overbrengen en begeleiden van de oefeningen. Ik kan haar iedereen aanraden

 

Na alle leerboeken eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt met de voeten in de modder te staan!

 

Straks ga ik een stuk zekerder en beter voorbereid mijn focusgroepen-onderzoek in, dat is wel zeker.

 

Een leerzame dag met een goede, ervaren trainer in een prettige sfeer: zeker een aanrader voor mensen die zich in deze methodiek willen verdiepen.

 

Deze cursus heeft de 'droge materie' over het doen van focusgroep onderzoeken ingekleurd met praktische handvatten en praktijkvoorbeelden, wat het zeer bruikbaar maakt om toe te passen in de praktijk.

 

Marion deelt haar brede ervaring alsook haar theoretische kennis maar haar kracht schuilt vooral in het je laten ervaren van de materie. Daar voel je pas goed wat je leert en zij maakt daar het verschil in!

 

Een heerlijke no nonsense training (en trainer) die niet alleen heel leerzaam maar ook heel leuk was. Ook een goede balans tussen theorie, praktijkvoorbeelden en zelf uit proberen. Fijn dat het zelf uit proberen in een veilige omgeving kan. Leuk om te merken dat wat ik heb geleerd ook in andere situaties kan toepassen. Direct de volgende dag een aantal dingen kunnen uit proberen in een bijeenkomst met collega's met een zeer positief resultaat.

 

Marion is een professional die op natuurlijke en speelse wijze de essentie en de toepasbaarheid van focusgroepen in uiteenlopende praktijksituaties duidelijk maakt.

 

Ik vond de training gespreksleider focusgroepen een heel uitgebalanceerde training: de verschillende aspecten (theorie, praktijk, e.d.) kwamen alle aan bod. Goed ook dat er veel geoefend kan worden; mijn ervaring is dat ook hierbij oefening kunst baart.

 

Marion is zeer bevlogen en gedreven in haar vak en weet dit op enthousiaste wijze over te dragen. Door haar enorme praktijkkennis gaat de theorie leven en sta je bijna te popelen om zelf hiermee aan de slag te gaan. Top!

 

Focus je op een vruchtbaar gesprek met een groep? Met Marion's training in je achterzak zit je goed

Prima cursus, handige tips gekregen, uitstekende catering!

 

De training 'Gespreksleider focusgroepen' is leerrijk en vooral ook erg leuk. Marion is een ervaren gespreksleider, die de lesstof verrijkt met interessante en herkenbare praktijkvoorbeelden.

 

MARION MATTHIJSSEN | ONDERZOEK & TRAINING

__________

 

Privacystatement

CONTACT

__________

 

marion@onderzoektraining.nl

+31 6 226 46 988

HUIDIGE PROJECTEN

__________

 

Praktijkgericht actie-onderzoek bij Ipse de Bruggen in samenwerking met Disability Studies

Moderator Eenzaamheid, Coalitie Erbij Rotterdam

Ontwikkelen meetinstrument om 'Het Goede Gesprek' te evalueren i.o.v. WMO-Radar, Samen 010

Ontwikkelen learning journey voor trainingen kwalitatief onderzoek

Evaluatie Meldpunt Overlast Verwarde Personen, i.o.v. GGD Hollands Midden

Onderzoek i.k.v. opstellen nieuwe kennisagenda academische werkplaats ST-RAW