E-learning

ONLINE ACADEMY IN KWALITATIEF ONDERZOEKHet is nu ook mogelijk om mijn trainingen online te volgen waar en wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Wanneer je een E-learning volgt, krijg je toegang tot de online academy in kwalitatief onderzoek. Daar ontmoet je andere cursisten die net als jij deelnemen aan dezelfde E-learning. Dat bied je de mogelijkheid om ook met elkaar van gedachten te wisselen over de thema's binnen de E-learning.

E-LEARNING FOCUSGROEPONDERZOEK


Een praktische online training die je in negen lesmodules stap voor stap door focusgroeponderzoek heen leidt. Na het volgen van deze E-learning ben je in staat om zelf focusgroeponderzoek op te zetten, uit te voeren en te analyseren.

Klik hier voor de flyer


De E-learning kost € 295,- excl. BTW.

Je ontvangt 6 maanden toegang tot de online academy. De syllabus 'gespreksleider focusgroepen' krijg je als naslagwerk thuis gestuurd.

E-LEARNING KWALITATIEF INTERVIEWEN


Een praktische online training die je in acht lesmodules stap voor stap door interviewen in kwalitatief onderzoek heen leidt. Na het volgen van de modules kun je meedoen aan een oefensessie om te oefenen in de rol van interviewer. Na het volgen van deze E-learning ben je in staat om zelf aan de slag te gaan met interviewen in kwalitatief onderzoek en het verwerken van kwalitatieve data.


Klik hier voor de flyer


De E-learning kost € 295,- excl. BTW.

Je ontvangt 6 maanden toegang tot de online academy. De syllabus 'Interviewen in kwalitatief onderzoek' krijg je als naslagwerk thuis gestuurd.

De cursus is een fijne mix tussen theorie, opdrachten en filmpjes. Marion geeft door middel van video's duidelijk uitleg, waarbij ze veel voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Hierdoor wordt de theorie levendiger. Tenslotte worden er veel concrete tips gegeven waarmee je aan de slag kunt als je focusgroepen gaat organiseren.


Mathilde Lamboo, onderzoeker Inspectie SZW

De e-learning focusgroepen geeft een goed beeld over focusgroepen. Een mooie introductie in wat er komt kijken

bij focusgroepen, met veel praktische tips over hoe je het aan kunt pakken. En veel voorbeelden. Een fijne cursus om op eigen tempo te volgen.


Willeke Wijburg, onderzoeker, GGD Flevoland

Marion heeft een hele leerzame, interactieve, eLearning gemaakt die je stap voor stap door het proces van het voorbereiden en uitvoeren van focusgroep onderzoek heen leidt. Veel sprekende voorbeelden en met een heel handig naslagwerk.


Cynthia Hallensleben, researcher & advisor, Leiden University Medical Center

De e-learning Focusgroeponderzoek biedt veel theoretische informatie en praktische tips die je met behulp van video's, teksten, voorbeelden en opdrachten eigen kunt maken. Het is prettig dat je de e-learning op een tempo kunt volgen die binnen je eigen planning past. Daarnaast vond ik de persoonlijke tussentijdse feedback van Marion fijn en motiverend.


Sanne Hulsker, senior beleidsadviseur Rijndam